Training werknemers

Mindfulness is een heel eenvoudige manier om uit de waan van de dag, de ratrace en de tunnelvisie te komen, waardoor werknemers betere prioriteiten kunnen stellen, betere keuzes maken en effectiever werken. Mindfulness vermindert stress en irritatie in het werk terwijl de werkdruk gelijk blijft! Mindfulness draagt bij aan kwaliteit van werk en leven van de werknemer en aan arbeidsverzuimpreventie. Centro Mio helpt organisaties hierin een weg te vinden.

Gezonde werknemers

Voor bedrijven is van groot belang dat de werknemer gezond is. Vandaar dat steeds meer organisaties hun werknemers stimuleren om aan hun gezondheid te werken. Mindfulness verhoogt de vitaliteit en verbetert de mentale prestaties. Werknemers voelen zich beter en zijn beter in staat om complexe zaken te doorzien. Mensen die regelmatig stil staan bij zichzelf, zijn gezonder en gelukkiger. En dat vertaalt zich naar een prettige werksfeer!

Wat biedt Centro Mio

  • Trainer met ervaring in het bedrijfsleven
  • Nuchtere Mindfulnessworkshop, óók voor de sceptische deelnemer
  • Gebruik van praktijkvoorbeelden en handige handvaten
  • Uitleg en links naar mindfulness en wetenschap

Tijdspad & kosten

Voor meer informatie en een offerte, kunt u bellen met Brigitta Derksen, telefoon: 0481-842194. U kunt met uw vragen ook terecht op het contactformulier of via onze e-mail: info@centromio.nl