Eerste gesprek

Persoonlijk

Essentieel voor goede coaching is vertrouwen. Daarom vinden wij het belangrijk om op een prettige wijze goed kennis met u te maken en u uiteraard met ons. Om op persoonlijk gebied met elkaar aan de slag te gaan, is een goed gevoel – een klik- van beide kanten een doorslaggevende voorwaarde. Wij vragen u dan ook naar uw verwachtingen en delen onze indruk met u.

Kennismaking

In het eerste gesprek leren we elkaar kennen, kunt u de vragen stellen die u heeft en verkennen we samen hetgeen waar u mee aan de slag wilt. Vervolgens bespreken we in grote lijnen de mogelijkheden die u bij ons heeft, of bieden u alternatieven aan.  Ook praktische zaken als de frequentie en duur van de gesprekken, waar deze (kunnen) plaatsvinden en welke kosten hieraan verbonden zijn, behoren tot het eerste gesprek. Een eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Samen

Tijdens het eerste gesprek hebben we al een indruk gekregen van uw wensen. In het tweede gesprek gaan we aan de slag met uw hulpvraag of uw doelen. Er is alle ruimte om vragen te stellen. Vervolgens gaan we samen aan de slag. Belangrijk hierbij is te ervaren dat het uw keuzes zijn maar dat u, om tot inzicht te van bepaalde keuzes te komen, iemand nodig hebt die goede vragen stelt, die reflecteert, die u laat nadenken zodat u er samen aan werkt en u het niet (meer) alleen hoeft te doen.