Annemarijn Zegelink

Welkom! Mijn naam is Annemarijn Zegelink en ik ben als kindercoach verbonden aan Centro Mio. Vaak krijg ik de vraag van ouders wat een kindercoach nu precies is. Een kindercoach helpt kinderen betekenis en richting te geven aan wat er in en om hen heen gebeurt. Zij gaat ervan uit dat kinderen al weten waar ze het juiste antwoord op een “probleem” kunnen vinden. Namelijk in zich zelf. De natwoorden komen echter niet vanzelf, daar is iemand bij nodig die de juiste vragen weet te stellen. Ik vind het uitdaging om samen op zoek te gaan naar de schatten die in elk kind verborgen zit. Op zoek te gaan naar de kwaliteiten en talenten.

Hoe wat dat doen? Dat kan op verschillende manieren. Ik ga uit van dat wat bij het kind past. Mindfullness maakt zeker ook deel van uit mijn manier van werken.

Kindercoaching is er voor alle kinderen van 8 jaar tot 18 jaar die op een bepaald moment in hun leven met een hulpvraag zitten waar ze zelf niet uit kunnen komen.

Ik ben ooit begonnen als leerkracht, remedial teacher en intern begeleider in het basisonderwijs. Na 10 jaar ben ik uit het onderwijs gestapt om bij mijn vader, die een advocatenkantoor heeft, te gaan werken. Dat was op dat moment ideaal voor mij: de kinderen waren klein en het was naast de deur. Maar toch, ik bleef onrustig. Ik wilde weer graag werken met kinderen maar zag mezelf niet meer voor de klas staan. Door toeval kwam ik een opleiding voor kindercoaching tegen op internet: Tori kindercoachopleidingen. En hoewel ik geen idee had wat het nu precies inhield, heb ik mij aangemeld. Het was een schot in de roos. Dit was – en is nog steeds – wat ik wilde doen.

Wil jij graag meer informatie over kindercoaching neem dan gerust contact op.
Na een eerste intake maak ik een voorstel voor een traject. Dat kan variëren van 5 sessies tot een traject van 3 maanden.

Naast het kindercoachen zal ik de mindfulnesstrainingen voor kinderen gaan verzorgen. Meer informatie over deze trainingen kun je vinden op de webiste.

Ik hoop jullie te ontmoeten!

 Annemarijn Zegelink