Martine Jetten

Mijn naam is Martine Jetten.

Ik verzorg de 8-weekse basistraining  Mindfulness volgens het officiële programma MBSR/MBCT. 
Mijn specialisaties zijn daarnaast ‘Mindfulness en werk’ en het ’Omgaan met  hooggevoeligheid’.

Ik heb zelf ervaren hoe behulpzaam Mindfulness kan zijn als je een drukke baan èn leuke intensieve pubers hebt. Mindfulness leert je ontzettend veel. Om je een idee te geven: met aandacht en plezier in het hier en nu zijn, omgaan met stress, minder piekeren, voorkomen van burn out, doorzien van patronen, minder op de automatische piloot leven, een betere balans tussen denken en voelen, respecteren van eigen grenzen, je eigen wijsheid aanboren, minder streng zijn voor jezelf.
Kortom helemaal jezelf mogen zijn en in mijn geval ook omgaan met hooggevoeligheid.

Ik ben altijd al geboeid door persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling. Naast mindfulness heb ik inmiddels jarenlange ervaring met onder andere yoga, meditatie, coaching en intervisie, Qigong en intuïtieve ontwikkeling.

Naast mijn werk als gecertificeerd mindfulness trainer werk ik met veel plezier als senior adviseur en accountmanager bij een not-for-profit instelling. Daarvoor heb ik jarenlang gewerkt als docent en als lesmateriaalontwikkelaar.

Wat me drijft in het lesgeven, is mensen meer in verbinding te laten komen met zichzelf. 
Ik besef steeds meer dat het mij er vooral om gaat om anderen in contact te laten komen met hun eigen innerlijke wijsheid. 

Wil je ervaren wat mindfulness jou brengt? Neem dan contact met me op via martine@mindfulness4more.nl voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 

 

Martine Jetten